Dear students,

Prof. Agnes Lam is a Legislative Council member by election, and the Associate Professor in Department of Communication at University of Macau. We are honored to have Prof. Agnes Lam to share her life wisdom and experience to inspire us.

Don’t miss such a great opportunity~!

Event: CKLC Macao Story Series: Prepare One More Possible Future for Yourself 張崑崙書院澳門故事系列: 為自己多儲備一個未來

Speaker: 林玉鳳教授 Prof Agnes Lam

(立法會議員、澳門大學社會科學學院傳播系副教授、澳門研究中心主任)

Language: Cantonese and Mandarin

Time and Date: 8pm-9:30pm 27 Feb. (Wed), 2019

Venue: G006, CKLC (W34)

Registration: Scan the WeChat QR Code

Remarks: 1 Smart Point and 15 CS will be awarded to students who participated the whole activity.

林玉鳳教授簡介 Brief Introduction of Prof Agnes Lam:

林玉鳳,現職澳門大學社會科學學院傳播系副教授、澳門研究中心主任、立法會議員。長期從事媒介與社會,性別與媒體以及公共政策等多個範疇的研究。曾任英國劍橋大學克萊爾學堂訪問學者,中國王寬誠基金青年學者。

林玉鳳早在大學時代已活躍於港澳地區的大專辯論比賽,1997年加入澳門大學工作以後,曾先後擔任澳門大學廣東話和普通話辯論隊的教練和顧問,並曾經率團參加國際大學生華語辯論賽,也是澳門校際中學辯論比賽和大專辯論賽的資深評判,並曾任中央電視台"世界聽我說"兩岸四地大學生華語辯論賽的教練和評判。

九十年代始,她已為多個中葡文報刊的專欄作者,現為《澳門日報》、《力報》撰寫專欄,又同時兼任《新生代》雜誌社長,以及擔任多個本地電視台和電台的時事評論節目嘉賓主持。

除媒體工作外,林玉鳳也有參與社團活動,現為澳門公民力量理事長、澳門特別行政區政府文化產業委員會多個專項小組委員、澳門中華文化交流協會副理事長、澳門筆會副理事長等。